Omdat de krachtigste groeitrajecten starten met een goede klik tussen coach en coachee, is een kennismakingsgesprek voor mij een must. Het is gratis en vrijblijvend. 

Aanbod

Aan het begin van de sessie geef je aan wat er op dat moment bij je leeft en waar je dieper op in wil gaan. We bekijken dit vanuit verschillende invalshoeken en gaan voor een integrale aanpak. Voeding, beweging, omgaan met emoties, communicatie, zingeving, positieve mindset,... kunnen hier deel van uit maken.

Als je dat graag wil, kunnen we tijdens de sessies ruimte maken voor een relaxatie-oefening of een voetmassage in de ontspannende relaxstoel.

Gesprek + ontspanning = de ideale combinatie om tot rust en in balans te komen!

Prijs: €55 euro per sessie van ongeveer een uur

Online van op eender welk plekje ter wereld

of live in Oudenaarde​

 

Dit kan het coachingstraject voor jou betekenen

  • Groeiend inzicht in wie je werkelijk bent, je talenten, je drijfveren en je groeikansen.

  • Het definiëren van wat je écht wil en hoe je dit kan kenbaar maken aan de wereld.

  • Bruikbare tools en een concreet actieplan die je in staat stellen om je huidige job, een andere functie of een nieuwe uitdaging uit te voeren op betekenisvolle en plezante manier!

In 5 stappen naar werkplezier!

Prijs: €80 voor 7 uren individuele begeleiding

Via 2 VDAB-loopbaancheques

Aanbod voor werknemers én zelfstandigen

Online vanop je favoriete plek naar keuze

of live in Oudenaarde

Coaching Life logo.jpg
VDAB logo loopbaancheque.jpg
 

Fysieke belasting, maar ook emotionele en mentale zorgen kunnen spanningen in je lichaam teweeg brengen. Massage heeft een rustgevend effect en ondersteunt het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Op de zones waar je last hebt, kan dieper op de spieren gewerkt worden. Hierdoor wordt de doorbloeding bevorderd en komen blokkades los.

Prijs: €55 voor een volledig uur zalig genieten

 
 

Lieve vrouw, hoe mooi zou het zijn dat er een plek bestaat waar je kan zijn wie je écht bent, uiten wat je echt voelt, zeggen wat je echt denkt. Waar je heerlijk kan vertoeven in vrouwelijke energie en je ondersteund en geïnspireerd wordt. Waar je je ervaringen en gevoelens, twijfels en inzichten, stilte en creativiteit, talenten en dromen kan delen. Een plek waar je kan ont-moeten.

Goed nieuws: het bestaat!

Elke maand komen we met een klein groepje samen in het hart van de Vlaamse Ardennen.

Prijs: €20 per cirkel, met inbegrip van een hapje, drankje en kleine attentie

 

Data komende vrouwencirkels

maandag 2 mei 

maandag 6 juni

Tekens om 19u30 (ontvangst vanaf 19u15)

Place to be: Leupegem-Oudenaarde

Hey jij daar, topmadam, op zondagvoormiddag kan je genieten een gezellig uurtje samen bewegen met andere vrouwen. De start en het einde doen we samen. Tussendoor kan jij tot een half uur bewegen zoals jij zelf wil: wandelen, joggen, yoga-oefeningen doen in de natuur, op je blote voeten stappen of gewoon heerlijk op een bankje blijven zitten en genieten van wat je hoort, ziet, ruikt, voelt. Je kiest zelf of je alleen op weg gaat of liever samen met een beweegmaatje die daar op dat moment ook zin in heeft. Aan het begin kies je ook zelf een thema/doel: stappen tellen, mindfull wandelen, calorieën verbranden, binnen de grenzen van je lichaam blijven,...

De sterkte van deze groep is dat er geen oordeel wordt geveld, niet over elkaar en ook niet over jezelf. Elke vrouw mag helemaal zijn zoals ze is.

Place to be: nabij het centrum van Oudenaarde

Prijs: €5 per sessie*

(* tijdens de beweegsessies staat laagdrempeligheid voorop, zoals qua beweging als qua prijs)

 

We zien ze misschien niet, maar door ons lichaam lopen naast bloed- en zenuwbanen ook energiebanen. Ze doorkruisen al onze organen en lichaamsdelen en komen uit op onze oren, handen en voeten. Door de relfexzones op onze voeten te stimuleren, kunnen de energetische blokkades in de gelinkte lichaamsdelen opgelost woreden.

Prijs: €55 voor sessie van ongeveer een uur