top of page

Het Kinderwenshuis
Holistische en natuurlijke kinderwensbegeleiding

Breng jezelf, je lijf, hoofd en hart op natuurlijke wijze in balans om je vruchtbaarheid en vooral je levenskracht te verhogen, zodat je het leven kan creëren waar je naar verlangt

Let's connect

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
Agenda kinderwens

Op de agenda

Wensouderwandeling @Oudenaarde

We gaan samen met andere wensouders wandelen in de natuur. 

Wie wil kan in stilte mee wandelen.

Wie wil kan z'n verhaal delen.

Bij regenweer wordt er een alternatief binnen voorzien.

Voor wie?

Koppels en alleenstaanden met een kinderwens die al een jaar of meer proberen om zwanger te worden.

Wanneer?

Voorjaar 2024

Blije meid

Soul sessie (live of online)

Via coachgesprek verhogen we je levensenergie en levenskracht, door een positieve flow te creëren in je lichaam, emoties en mindset.

Schoudermassage

Massage

We werken in op de spanningszones in je lichaam, zodat je een diepe ontspanning kan ervaren.

Kantoormedewerker

Loopbaancoaching

We zorgen dat je werk en privé (tijdens je fertiliteitstraject) in balans blijven. We transformeren je energievreters en verhogen je energiegevers. We bekijken hoe je kan omgaan en communiceren met (zwangere) collega's en leidinggevenden. 

Voet massage

Voetreflexologie

Een ontspannend me-time moment tijdens een heel stresserende periode. Je komt tot rust en je energie kan opnieuw stromen.

Op een wandeling

Wekelijkse wandeling

We brengen ons lichaam in beweging door samen met enkele andere vrouwen een laagdrempelige avondwandeling te doen terwijl we eventueel een praatje maken.

Mensen tijdens workshop

Wensouder-activiteit

We verbinden met andere wensouders en genieten van een deugddoend samen-zijn. Dit doen we tijdens een gezellige brunch, game night of andere activiteit.

Steungroepen

Wensmama-cirkel

We verbinden met andere wensmama's. We delen en we helen. Alles mag er zijn, zonder oordeel.

Zalf

Bloesemmix op maat

100% natuurlijke ondersteuning via plantenextracten die onaangename emoties ombuigen naar hun positieve pool.

Bezielers

Het is onze missie om wensouders te ondersteunen om het leven te creëren waar ze naar verlangen. Tijdens ons eigen moeilijk kinderwenstraject hebben we natuurlijke en psychosociale ondersteuning gemist en met Het Kinderwenshuis willen wij dit gemis invulling geven.

 

Onze weg naar een kind is zeker niet gelopen zoals we hadden gehoopt en gedroomd. Naast enkele mislukte pogingen via de kunstmatige weg, stelden we ons open voor pleegzorg. We mochten een pleegzoontje in ons leven verwelkomen en - hoewel dit uitzonderlijk is - is dit overgegaan tot een adoptie. 

 

We prijzen onszelf ontzettend gelukkig met elkaar, onze huisdieren en ons prachtzoontje. Toch hebben we altijd gedroomd van twee kindjes. We hebben nog steeds een kinderwens, maar we zijn er momenteel minder expliciet mee bezig zijn. We hopen dat Het Kinderwenshuis onze eigen levensenergie en dat van andere wensouders verhoogt. Of er effectief een tweede kindje komt, dat zien we wel. We doen wat we kunnen, laten los wat we niet in de hand hebben, gaan verder met onze persoonlijke groei en hebben vertrouwen dat het leven het beste met ons voor heeft, ook al ervaren we dat misschien niet altijd zo.

IMG_4634.jpg

In deze fase van Het Kinderwenshuis neemt Lynn de begeleidingen en organisatie op zich. Matti is voornamelijk achter de schermen aan het werk. Op termijn zou Matti graag een actievere rol opnemen om meer mannen, een heel moeilijk te bereiken groep, te kunnen verwelkomen in Het Kinderwenshuis.

 

Om andere wensouders een hart onder de riem te steken, deelden we ons persoonlijk verhaal in het magazine van de Gezinsbond. We proberen ook ons maatschappelijk steentje bij te dragen: we motiveerden onze favoriete frituur om tijdens de Week van de Pleegzorg mee te doen aan de actie #Pleegfrietje en we nodigden Stad Oudenaarde uit om Pleegzorggemeente worden, wat in 2021 ook een feit werd.

Zit je met vragen? 

Wil je jouw verhaal delen? 

Wij verbinden graag met jou.

Liefs, 

Matti & Lynn

We hebben elkaar misschien nog niet ontmoet,
maar we voelen ons verbonden in een diep gedeeld verlangen

Plan hier je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek

bottom of page