top of page
NDW_2884.jpg

Hi, mijn naam is Lynn

Ik ben natuurliefhebber, (wens)mama en vitaliteitscoach.

 

Als je worstelt met je job, gezondheid of kinderwens, dan ga ik graag samen met jou op weg!

Holistische visie

Ik ga er van uit dat jouw lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Door in te zetten op zowel gesprekscoaching als lichaamswerk, kunnen we een positieve flow creëren in jou en de wereld om je heen.

Gesprekscoaching

Tijdens de gespreksbegeleiding zoomen we dieper in op thema’s als voeding, beweging, energie, emoties, mindset, patronen, verlangens, relaties, job, levensdoelen en zingeving. Ik bied je een oprecht luisterend oor, een neutraal klankbord, verrijkende inzichten, extra steun en motivatie en concrete tools om de verandering te verwezenlijken waar je naar op zoek bent.

Lichaamswerk

Lichaamswerk is een interessante methode om je van fysieke spanningen en emotionele blokkades te bevrijden. Met technieken als massage, voetreflexologie, ontspanningsoefeningen en lichaamsbeweging help ik je om meer in contact te komen met je lichaam en zo de deur naar zelfbewustzijn en innerlijke groei te openen.

Zelfzorg

Ik wens je van harte toe dat je jezelf kan gunnen waar je echt behoefte aan hebt! Want dat is wat je verdient! Dat is het mooiste wat je kan doen voor jezelf én je omgeving!

Levenslang leren

Ik vind het boeiend om als mens en als coach te blijven ontwikkelen! Met grote interesse en plezier investeerde ik in opleidingen zoals:

  • Master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen (Universiteit Gent)

  • Holistisch voedings- en gezondheidsconsulent (Academie voor integrale gezondheidszorg)

  • Stress- en burnoutcoach (Your Coach)

  • Loopbaancoach (Next Step Coaching)

Zo kan je genieten van mijn (wetenschappelijke) achtergrond en gefundeerde aanpak.

Samenwerking

Ik ben actief als beweegcoach binnen Bewegen Op Verwijzing, een project van Gezond Leven ism de Vlaamse Overheid.

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij het door VDAB erkend loopbaancentrum Coaching Life, een vooruitstrevende community van (loopbaan)coaches, waarbij er ruimte is voor kwalitatieve opleiding, verrijkende intervisie en verbindend ondernemerschap.

Dankzij deze samenwerkingen is financiële ondersteuning mogelijk. 

Werkervaring

Na mijn studies startte ik als lector, onderzoeker en dienstverlener aan de Gentse Hogeschool, waar ik les gaf aan de lerarenopleiding. Daarna trok ik naar Brussel als stafmedewerker binnen het expertisecentrum voor gezondheid van de Vlaamse Overheid. Toen ik de overstap maakte naar zelfstandige onderneemster, combineerde ik dit met HR-medewerker in een bedrijf. Om mijn werk- en privé-leven helemaal vorm te geven zoals het bij mij past, zette ik de stap naar hoofdberoep.

Weetjes

* Je zal mij zelden zien zonder een zelfgemaakte iced latte met amandelmelk, loooove it!

* I'll have a deep conversation over small talk any day.

* Vroeger ging ik 6 dagen op 7 sporten. Ondertussen heb ik ook leren genieten van rust en ontspanning.

* Ik hou van natuurlijk moestuinieren.

* Eén van m'n favoriete quotes is "Happiness is not a destination, it's a way of travel."

bottom of page