top of page

Hi, ik ben Lynn, natuurliefhebber, (wens)mama, ontwakende ziel en vitaliteitscoach. Via een combinatie van gespreksbegeleiding, ontspanningsoefeningen en lichaamswerk ga ik op weg met - hoewel ze het momenteel misschien nog niet beseffen - prachtvrouwen, die ervoor willen kiezen om het energieke en krachtige leven te leiden dat ze verdienen.  Door zich goed te voelen in hun lijf, hoofd, hart en ziel en creëren ze een positieve flow in zichzelf, hun omgeving en de wereld.

IMG_7024.jpg

What about you?

Denk jij soms ook eens: is dít het nu? Is dit hoe het voor de rest van mijn leven zal zijn? Je voelt spanning in je lijf en je blijft maar piekeren in je hoofd. Je cijfert jezelf weg om zorg te dragen voor anderen, terwijl je er zelf onderdoor bent aan het gaan. Je legt de lat heel hoog voor jezelf en probeert te voldoen aan alle verwachtingen. Buitenstaanders hebben de indruk dat jij je goed voelt en stevig in je schoenen staat, maar vanbinnen voel je je ongelukkig en onzeker. Er zijn zoveel positieve dingen in je leven en toch voel je je niet goed. Hoe meer je je best doet om je emoties onder controle te houden, hoe meer ze op het onverwacht en heel hevig naar boven komen. Je hebt al van alles geprobeerd om rust te vinden en op de goede weg te geraken, maar je valt precies steeds terug. Je wíl echt wel dat er iets verandert, er móet gewoonweg iets veranderen, maar je hebt geen idee hoe je 't in godsnaam voor mekaar krijgt.

Trust me, I get it!

De leerrijke ervaringen, inzichten en vaardigheden uit mijn eigen vermoeiende maar vooral ook heel boeiende weg deel ik graag met jou. Ik werk vanuit een holistische visie, waarbij zowel het fysieke, mentale als emotionele aspect aan bod komt. Door tegelijk in te zetten op deze drie pijlers, kan je eindelijk blijvend uit die knoop geraken. Je ontdekt wie je werkelijk bent, welke richting echt bij je past en hoe je dit voor mekaar krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en je voelt de kracht om het leven te creëren waar je naar uit kijkt. Ik wens het je van harte toe! Want dat is wat jij echt verdient! Dat is wat jij nu nodig hebt! Dat is het mooiste wat je voor jezelf en je omgeving kan doen!

Weetjes

* Je zal mij zelden zien zonder een zelfgemaakte iced latte met amandelmelk, loooove it!

* I'll have a deep conversation over small talk any day.

* Vroeger ging ik 6 dagen op 7 sporten. Ondertussen heb ik ook leren genieten van rust en ontspanning.

* Ik doe geen vlieg kwaad. Zelfs muggen vang ik en zet ik buiten :p 

* Eén van m'n favoriete quotes is "Happiness is not a destination, it's a way of travel"

Ik leer ook jou graag beter kennen

Groei

Ik vind het boeiend om als mens en als ondernemer te blijven evolueren!

Met plezier volgde ik opleidingen zoals:

- holistisch voedings- en gezondheidsconsulent

- stress- en burnoutcoach

- loopbaancoach

- beweegcoach

Ik ben lid van de VGB (beroepsverenging voor gezondheidsbegeleiders)

en van Coaching Life, een vooruitstrevende community van coaches, 

waarbij er ruimte is voor kwalitatieve opleiding, verrijkende intervisie en visionair ondernemerschap.

bottom of page