OVER MIJ

Hi, ik ben Lynn, gezinsmens, natuurliefhebber, ontwakende ziel en vitaliteitscoach. Via een combinatie van coaching, relaxatie en (voet)massage empower ik vrouwen om een bewust en krachtig leven te leiden. Door hen terug te brengen naar hun essentie, hen te ondersteunen om hun zelfvertrouwen opnieuw op te bouwen en de daadkracht aan te wakkeren om de verandering te brengen waar ze zo hard naar verlangen. Zodat ze zich goed voelen in hun lijf, hoofd, hart en ziel en op die manier een positieve flow creëren in zichzelf, hun omgeving en de wereld.

Het is mijn diepste wens dat we in harmonie leven met onszelf, elkaar en de natuur. Er zijn zoveel mooie dingen in de wereld maar tegelijk zie ik zoveel miserie. Ik geloof dat we nood hebben aan een gelukkiger leven en een betere wereld en dat het aan ons is om die te creëren. Kan ik de wereld veranderen? Nee. Nee? Jawel! Hoe klein ook de stap die ik zet, de impact is reëel en o zo belangrijk. De ommezwaai waar we naar op zoek zijn, is niet te vinden bij onze collega's of baas, onze kinderen of partner, onze vader of moeder, het systeem of de maatschappij. De verandering begint bij onszelf, wij zíjn de verandering. Door ons lichaam te verzorgen, positief te denken, bewust te zijn, energie en moed te hebben, zelfvertrouwen te voelen en actie te ondernemen, maken we ons eigen leven veel aangenamer. En op die manier kunnen we ook een een good vibe brengen in de relaties met de mensen uit onze omgeving en in de wereld.

Lynn.jpg

" THE FLUTTER OF A BUTTERFLY'S WING
CAN CAUSE A TYPHOON HALFWAY AROUND THE WORLD "

(CHAOS THEORY)

Denk jij soms ook eens: is dít het nu? Is dit hoe het voor de rest van mijn leven zal zijn? Je voelt spanning in je lijf en je blijft maar piekeren in je hoofd. Je cijfert jezelf weg om zorg te dragen voor anderen, terwijl je er zelf onderdoor bent aan het gaan. Je legt de lat heel hoog voor jezelf en probeert te voldoen aan alle verwachtingen. Buitenstaanders hebben de indruk dat jij je goed voelt en stevig in je schoenen staat, maar vanbinnen voel je je ongelukkig en onzeker. Er zijn zoveel positieve dingen in je leven en toch voel je je niet goed. Hoe meer je je best doet om je emoties onder controle te houden, hoe meer ze op het onverwacht en heel hevig naar boven komen. Je hebt al van alles geprobeerd om rust te vinden en op de goede weg te geraken, maar je valt precies steeds terug. Je wíl echt wel dat er iets verandert, er móet gewoonweg iets veranderen, maar je hebt geen idee hoe 't in godsnaam voor mekaar krijgt.

TRUST ME, I GET IT!

Ik ben steeds een bezige bij geweest. Een modelstudente die altijd flink haar best deed en nooit een herexamen had. 6 dagen op 7 gaan sporten en toch voldoende tijd vinden voor vrienden, familie en mijn lief. Als 23-jarige begon ik te doceren aan de hogeschool. Ik nam extra engagementen op op mijn werk, volgde regelmatig opleidingen en deed vrijwilligerswerk. Ik stond altijd klaar voor de mensen rondom mij en probeerde zo goed mogelijk zorg te dragen voor hen. Zo veel en zo graag, dat ik mezelf wegcijferde. Mijn lichaam begon tegen te pruttelen, ik barstte soms uit het niets uit in tranen of kwaadheid en die verdomde aan-uit-knop in mijn hoofd kon ik maar niet vinden. Ik deed m'n best om me beter te voelen, maar ik kwam precies steeds weer op hetzelfde punt.

Ik sukkelde in een put. Hoewel er veel mensen rondom mij waren, voelde ik me zo alleen en angstig. Ik had geen energie, geen zin, geen moed. Het werd stil en de wereld, althans mijn wereld, stopte even met draaien.

Na een tijdje hoorde ik een stemmetje die zei dat ik het misschien niet kon zien, maar dat er effectief licht was in die put en dat ík degene was die het licht zou vinden, mét steun van anderen. De stem klonk steeds luider klonk, ik hapte diep naar adem en besloot dat het tijd was om actie te ondernemen.

Het ging tijd en moeite kosten, maar ik wist het nu wel zeker: dé investering die ik nù moest maken was die in mezelf. Een andere optie was er niet meer.

Ik las boeken over hoe ik de draaimolen in mijn hoofd kon stoppen, ging naar de yoga en mindfulness, volgde een persoonlijk ontwikkelingstraject waarin ik mezelf op mentaal en emotioneel vlak beter leerde kennen, ik deed beroep op een coach die me confronteerde met mijn blinde vlekken, ik volgde een opleiding vanuit de holistische visie op mens en gezondheid, liet mijn lijf checken op vitaminetekorten en voedingsintoleranties,...

Ik begon de grenzen van mijn lichaam aan te voelen en te respecteren, ik ging niet meer mee in all that drama die ik in mijn eigen hoofd creëerde, ik leerde omgaan met mijn schaamte- en schuldgevoel, ik kon mijn emoties beter plaatsen, ik kreeg meer vertrouwen in mezelf en in het leven. Mijn leven kreeg opnieuw zin en ik kreeg weer zin in het leven.

 

De enorm leerrijke ervaringen, inzichten en vaardigheden uit deze boeiende weg deel ik graag met jou. Ik creëerde een unieke combinatie van gespreksbegeleiding, ontspanningsoefeningen én lichaamswerk. Zo kan je zowel fysiek, mentaal als emotioneel tot rust en in balans komen. Door in te zetten om meerdere aspecten (bijvoorbeeld niet enkel gesprek of niet enkel lichaamsoefeningen) kan je eindelijk blijvend uit die knoop geraken. Je ontdekt wie je werkelijk bent, welke richting echt bij je past en hoe je dit voor mekaar krijgt. Je zelfvertrouwen groeit en je voelt de kracht om het leven creëren waar je naar uit kijkt. Ik wens het je van harte toe! Want dat is wat jij – ook al geloof je 't misschien nog niet – echt verdient! Dat is wat jij nu nodig hebt! Dat is het mooiste wat je voor jezelf en je omgeving kan doen!

Ready to feel good again?

Contacteer me voor een

Neem nù je leven weer in handen. Wacht niet tot morgen of tot dat ene item op je verlanglijst eindelijk afgerond geraakt. Maak jezelf niet wijs dat je er nu eigenlijk geen tijd voor hebt of dat je het misschien toch niet kan maken omwille van je werk of gezin. Laat het idee los dat je toch nog even langer op je tanden kan bijten, dat je het misschien toch alleen aan kan of dat het misschien toch vanzelf wel zal verbeteren. Dat zijn excuses. Het feit dat je dit nu leest, wil zeggen dat je er nood aan hebt en dat je er nu klaar voor bent. Het enige dat jou tegenhoudt, dat ben jijzelf. Saboteer je eigen geluk niet langer. Go for it! You cant and you WILL!

Fijn dat je mijn verhaal hebt gelezen. Ik ben ook benieuwd om jou beter te leren kennen.