top of page

Hi, ik ben Lynn en ik heb er maar 2... Maar als ik mijn klanten mag geloven, zijn ze van goud!

 

Speciaal voor moederdag leg ik alle fantastische mama's graag in de watten. 

Ze zijn welkom in mijn thuispraktijk te Bevere voor een heerlijk uurtje massage of voetreflexologie.

Tussen 4 en 19 mei geef ik voor deze mooie gelegenheid ook massages en voetreflexologie aan huis. Exclusief in Oudenaarde

Schenk je geliefde mama deze originele, welverdiende en deugddoende ervaring.

Whatsapp foto_edited_edited.jpg

Massage of voetreflexologie is het ideale cadeau voor mama's die: 

- veel geven aan anderen en nu zelf ook eens mogen ontvangen en ontspannen

- last hebben van stress, spierpijn, piekeren,...

- lichamelijk, mentaal en emotioneel balans willen ervaren

- open staan voor de rustgevende en helende kracht van aanraking

Voor je mama's gemak neem ik alles mee wat nodig is: een massagetafel, massageolie, handdoeken en rustgevende muziek om een aangename sfeer te creëren.

Jij of je mama hoeft enkel te zorgen voor een rustige kamer (zonder luidruchtige huisgenoten) met een temperatuur van ongeveer 22 à 24 graden. Wat sfeerlicht kan het extra gezellig maken.

Voorzie voldoende vrije ruimte voor de massagetafel: minstens 2m op 3m.

Verloop van de sessie

- Bij aankomst doen we een korte kennismaking, waarin ik bevraag waar je mama op dat moment spanning voelt en welke lichaamsdelen extra aandacht mogen krijgen (geen intieme zones). 

- Daarna bereid ik de massagetafel of relaxstoel voor, terwijl je mama al helemaal kan uitkijken naar heerlijke relax time.

- Je mama kan zich vervolgens een uur lang laten leiden door de rustgevende muziek, verwarmde olie en bedreven handen.

- Ik geef doorgaans een vrij stevige massage. Als de druk wat dieper of zachter mag, kan je mama dat op het moment zelf gerust aangeven. 

- Na de behandeling kraam ik alles op en kan je mama in alle rust nagenieten in haar vertrouwde omgeving.

De behandeltijd is daadwerkelijk 1 uur. De tijd voor kennismaking, opstelling en opruiming worden niet in rekening gebracht.

De prijzen zijn all inclusive: behandeling, verplaatsingskosten, intakegesprek, gebruik handdoeken en olie, installatie en inpakken materiaal zijn inbegrepen in de prijs.

Tarieven

- Massage of voetreflexologie aan huis: €90 (regio Oudenaarde)

- Massage of voetreflexologie in mijn thuispraktijk te Oudenaarde: €60 

Getuigenissen van enkele cliënten die zich reeds lieten soigneren

Vrouw met wit overhemd

Isabelle

Zalig genieten steeds opnieuw tijdens een heerlijk ontspannende lichaamsmassage om alle stress en spanning weg te nemen en als herboren terug buiten te komen! 

Vrouw met grijze sjaal

Kelly

Lynn heeft gouden handen!
De massage was super ontspannend! Lynn creëerde een rustige sfeer en gebruikte doeltreffende technieken om spanning weg te nemen. Een verkwikkende ervaring die zeker aan te bevelen is! 

vrouw met een bril

An

Een uur lang genieten van de magische handen van Lynn om daarna als een veertje buiten te stappen, heeeeeeerlijk.  Aanrader, niet twijfelen.

Lukt het niet in de week van 12 februari?

Verras je geliefde met een cadeaubon!

We zoeken samen naar een ideaal moment.

Kan je mama zich niet vrijmaken in deze periode?

Verras haar dan met een cadeaubon!

We zoeken samen naar een ideaal moment.

Liever voetreflexologie? Dat is mogelijk!

Ontdek de diepgaande connectie tussen de voeten en het lichaam en ervaar de helende kracht van voetreflexologie. Voetreflexologie is een eeuwenoude behandelingsmethode die gebaseerd is op het principe dat de reflexpunten op de voeten in verbinding staan met verschillende delen van het lichaam. Door gerichte druk uit te oefenen op specifieke punten op de voet, kan het lichaam in balans worden gebracht en het zelfherstellend vermogen worden gestimuleerd. Deze ontspannende en holistische methode bevordert het algehele welzijn, vermindert stress, verbetert de doorbloeding en herstelt de energiebalans en de fysieke, mentale en emotionele harmonie.

Mijn ervaring met massage

Als gepassioneerde masseuse ervaar ik diepe ontspanning en innerlijke rust tijdens het geven van massages. Mijn aanrakingen zijn doordrenkt van de intentie om comfort en welzijn te bieden aan mijn cliënten. Wanneer de cliënt er voor open staat, raak ik niet alleen het lichaam, maar ook de ziel. Hier ontstaat een diepe connectie en de positieve energie-uitwisseling vormt een bron van verlichting en empowerment.

De gelegenheid om zelf te genieten van een massage waardeer ik evenzeer. Dit vergroot mijn zelfliefde en verdiept mijn ervaring in de ontspannende en helende kracht van aanraking. Dit moment van zelfzorg laat ik niet aan me voorbij gaan.

Benieuwd naar meer?

Contacteer me voor vragen of meer info.

Leer mij en mijn aanbod beter kennen!

Laten we verbinden via social media.

bottom of page